Anasayfa / Haberler / SELÇUKLU BELEDİYESPOR SAİTELİ KADINHANI BELEDİYESPOR’LA KARŞILAŞACAK 5 Ocak 2018 Cuma

Selçuklu Belediyespor Futbol takimi ikinci yarinin ilk maçinda Saiteli Kadinhani Belediyespor’un konugu olacak

Konya Süper Amatör Grupta mücadele eden Selçuklu Belediyespor, ikinci yarinin ilk hafta maçinda Kadinhani Belediyespor’la karsilasacak. Karsilasma pazar günü saat 14:00’de baslayacak. Ligin ilk yarisinda oynadigi 9 karsilasmadan 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 maglubiyet çikaran Mavi-Beyazlilar, ligin ilk yarisini liderin 3 puan gerisinde 15 puanla 3.sirada tamamladi. Ev sahibi ekip Kadinhani Belediyespor ise ligde 13 puanla 5.sirada yer aliyor. Iki takim arasinda sezonun ilk yarisinda Selçuklu Belediye Stadyumunda oynanan karsilasma 2-2 esitlikle sona ermisti.

Devre arasi transfer döneminde Saiteli Kadinhani Belediyespor’dan eski oyuncusu Muhammed Basyigit’i yeniden kadroya dahil eden Selçuklu Belediyespor, ligin ikinci yarisinda seri galibiyetler alarak sampiyonluk hedefine ulasmak istiyor.