Anasayfa / Haberler / SELÇUKLU’DAN MİLLİ TAKIMA 3 SPORCU Tuesday, June 19, 2018

Selçuklu Belediyespor Kulübü Güres sporculari Cihat Liman, Ahmet Altan ve Alper Murat Erduran Milli Takim kampina davet edildi

Selçuklu Belediyespor Kulübü Güres bransinda basarili islere imza atmaya devam ediyor. Türkiye Sampiyonalarinda iyi bir performans gösteren ve bir çok madalya kazanan sporcular hedef büyüttü. Gösterdikleri basarili performanstan dolayi  Selçuklu Belediyespor Kulübü sporculari Cihat Liman, Ahmet Altan ve Alper Murat Erduran, Milli Takimlar Teknik Kurulu tarafindan,  Hazirlik Kampina davet edildi. Konya’dan Güres bransinda ilk kez 3 sporcu birden Milli Takim kampina davet edildi. 18 Haziran tarihinde Bursa’da baslayan hazirlik kampi 3 Temmuz 2018 tarihine kadar devam edecek. Kampin ardindan 4 Temmuz 2018 tarihinde Istanbul’da düzenlenecek olan Uluslararasi turnuvada Selçuklu Belediyespor Kulübü sporculari Cihat Liman 55 kg da, Ahmet Altan 63 kg da ve Alper Murat Erduran 77 kg da mücadele edecek.

ÖZKIS: TEK EKSIGIMIZ AVRUPA ve DÜNYA SAMPIYONLUGU

Selçuklu Belediyespor Kulübü Güres Takimi Basantrenörü Yavuz Özkis, tek eksiklerinin Avrupa ve Dünya Sampiyonluklari oldugunu söyledi. Özkis, “Selçuklu Belediyespor kulübü olarak her sene hedeflerimizi adim adim yükseltiyoruz. Geçtigimiz yillarda güres bransi olarak basarili sonuçlar elde ettik. Simdi hedefimizi Uluslar arasi bir turnuvada madalya kazanma olarak belirledik. Allah izin verirse o hedefimize de 2018 yilinda ulasmak istiyoruz. Bunun için çalismalarimizi sürdürüyoruz. Ilk olarak Istanbul’da yapilacak olan uluslararasi turnuvada basarili sonuçlar almak istiyoruz. Ardindan temmuz ayinda Italya’da düzenlenecek olan Avrupa Sampiyonasinda Milli Takima 3 sporcumuzu da birden göndererek Selçuklu Belediyespor’u ve Konya’yi en iyi sekilde temsil etmek istiyoruz. Ilk günden bu yana bizlere destek olan Selçuklu Belediyesi’de ve kulüp yönetimimize tesekkür ederim” ifadelerini kullandi. Selçuklu Belediyespor Kulübü Baskani A.Ziya Yalçinkaya’da Milli Takim kampina davet edilen sporculari tebrik ederek madalya yolunda basarilar diledi.