Anasayfa / Haberler / SELÇUKLU KARTALI, SAMSUN BŞB ANAKENT’İN KONUĞU OLUYOR 11 Ocak 2018 Perşembe

Selçuklu Belediyesi Basketbol Takimi ligde cumartesi günü oynayacagi Samsun Bsb. Anakent maçi için bugün yola çikti

Türkiye Basketbol Liginde mücadele eden temsilcimiz Selçuklu Belediyesi Basketbol Takimi, 18.hafta mücadelesinde Samsun Bsb. Anakentspor ile karsilasacak. 13 Ocak cumartesi günü Mustafa Dagistanli Spor Salonunda oynanacak karsilasma saat 17:00’de baslayacak. Müsabakayi Turgut Isik, Ozan Gönen, Hande Öztürk hakem üçlüsü yönetecek. Karsilasma için bugün sabah gerçeklestirilen antrenmanin ardindan yola çikan temsilcimiz, yarin maçin oynanacagi salonda hazirliklarini tamamlayarak maç saatini bekleyecek. Ligde oynadigi son iki maçtan maglubiyetle ayrilan mavi-beyazlilar Samsun’dan galibiyetle dönerek haftayi galibiyetle kapatmak istiyor. Ligde su ana kadar oynadigi 17 maçta 11 galibiyet, 6 maglubiyet alan Selçuklu Kartali ligde 5.sirada yer aliyor. Ev sahibi ekip Samsun Bsb. Anakent ise ligde 21 puanla 16.sirada yer aliyor. Mavi-Beyazlilarda sakatligi geçen Fran Plepic Samsun Bsb Anakent maçinda forma giyebilecek.