Anasayfa / Haberler / BAŞKAN PEKYATIRMACI, MİLLİ SPORCU FATİH KOÇYİĞİT’İ MAKAMINDA AĞIRLADI 28 Eylül 2018 Cuma

Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, Dünya Gençler Kick Boks Sampiyonasinda bronz madalya kazanan Milli Sporcu Fatih Koçyigit’i makaminda agirladi

Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, Italya’nin Venedik kentinde düzenlenen ‘Dünya Gençler Kick Boks Sampiyonasinda üçüncülük elde ederek bronz madalyanin sahibi olan, Selçuklu Belediyespor Kulübü Milli Takim Sporcusu Fatih Koçyigit’i makaminda kabul etti. Kulüp Müdürü Mehmet Ali Kolay ve Kick Boks Takimi Basantrenörü Mevlüt Aker’in bulundugu görüsmede Baskan Pekyatirmaci, Koçyigit’in Selçuklu Belediyesi spor okullarindan yetiserek böyle bir basari elde etmesinin kendilerini çok mutlu ettigini ifade etti. Pekyatirmaci, “Selçuklu Belediyespor Kulübü spor okullarimizda her yil binlerce çocugumuz sporla tanisiyor. Bunlarin arasindan çocuklarimizin Türkiye, Avrupa ve Dünya Sampiyonalarinda da derece elde ederek çalismalarinin karsiligini almasini istiyoruz. Milli sporcumuz Fatih’te bu çalismalarinin karsiligini alarak hem kulübümüzü, hem de ülkemizi basarili bir sekilde temsil etti. Ilk kez katildigi bir Dünya Sampiyonasi’ndan madalya ile dönmesi çok önemliydi kendisini tebrik ediyorum. Bundan sonraki hedefi eminim Dünya Sampiyonlugu olacaktir” dedi.

Milli Sporcu Fatih Koçyigit ise bundan sonraki hedefinin Dünya Sampiyonlugu oldugunu belirterek, Baskan Ahmet Pekyatirmaci’ya desteklerinden dolayi tesekkür etti.