Anasayfa / Haberler / KİCK BOKS TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NDA SELÇUKLU’DAN 4 MADALYA Thursday, July 12, 2018

Türkiye Kick Boks Federasyonu faaliyet programinda yer alan Türkiye Büyükler, Gençler, Yildizlar ve Minikler Kick Boks Sampiyonasi Elazig’da düzenlendi. Yaklasik 4000 sporcunun katildigi sampiyona heyecanli maçlara sahne oldu. Sampiyonaya 12 sporcusuyla katilan Selçuklu Belediyespor Kulübü toplamda 1 altin ve 3 bronz madalya alarak basarili bir performans gösterdi. Yildizlar Light Contact 60 kg da mücadele eden Büsra Günes altin madalyanin sahibi olurken, Light Contact 57 kg da ise Furkan Kasalak bronz madalya kazandi.

Gençler Full Contact’ta mücadele eden Cemile Ayhan’da üçüncü olarak bronz madalya kazanmayi basardi. Büyükler Point Fighting kategorisinde ise Milli sporcu Zeynep Cankurt üçüncü oldu. Gençler Full Contact kategorisinde mücadele eden Selçuklu Belediyespor Kulübü sporcusu Fatih Koçyigit ise genel klasmanda en yüksek puani toplayarak Milli Takim’a girmeye hak kazandi. Koçyigit Italya’da düzenlenecek olan Dünya Kick Boks Sampiyonasinda Milli Takim için mücadele edecek.

MEVLÜT AKER SPOR OKULLARININ ÖNEMINE VURGU YAPTI

Sampiyonayi degerlendiren Selçuklu Belediyespor Kulübü Kick Boks Basantrenörü Mevlüt Aker, “Türkiye Sampiyonasina çok iyi hazirlandik. Toplamda 5 madalya kazandik. Sporcumuz Fatih Koçyigit Milli takimla Dünya sampiyonasinda mücadele edecek. Bunlar bizim için gurur verici seyler. Insallah Dünya Sampiyonasinda Selçuklu Belediyespor’u ve ülkemizi en iyi sekilde temsil edecektir. Tüm sporcularimizi tebrik ediyorum hepsi gerçekten çok iyi mücadele etti. Sampiyonaya katilan sporcularimizin neredeyse tamami Selçuklu Belediyespor Kulübü spor okullarindan seçtigimiz sporculardan olusuyor. Burada spor okullarimizin önemi bir kez daha ortaya çikti. Selçuklu Belediyespor olarak çok iyi imkanlarda güzel islere imza atiyoruz. Bize bu imkanlari sunan ve her zaman destek olan Selçuklu Belediyesi ve Kulüp yönetimimize  tesekkür ederim” ifadelerini kullandi.