Anasayfa / Haberler / SELÇUKLU BELEDİYESİ BASKETBOL PETKİM’E KONUK OLUYOR 5 Ocak 2018 Cuma

Selçuklu Belediyesi Basketbol Takimi, ilk yarinin son maçinda yarin deplasmanda Petkimspor’un konugu olacak

Türkiye Basketbol Ligi 17.hafta karsilasmasinda temsilcimiz Selçuklu Belediyesi Basketbol, deplasmanda Petkimspor’la karsilasacak. Karsilasma için persembe günü ögle saatlerinde otobüsle Izmir’e hareket eden Mavi-Beyazlilar son hazirliklarini maçin oynanacagi salonda gerçeklestirecek. Enka Spor Salonunda oynanacak mücadele saat 15:00’de baslayacak. Karsilasmayi Taner Ibin, Göksun Öz, Uygar Kurt, hakem üçlüsü yönetecek. Geçtigimiz hafta evinde Bandirma Kirmizi’ya karsi beklenmedik bir yenilgi alan Mavi-Beyazlilar 2 sira gerileyerek haftayi 5.sirada tamamlamisti. Ilk yarinin son maçinda yarin Petkimspor’a konuk olacak olan Selçuklu Kartallari deplasmandan galibiyetle dönerek geçtigimiz hafta aldigi yenilgiyi telafi etmek isteyecek. Temsilcimizde hafif sakatliklari bulunan Burak Yönder ve Fran Plepic’in oynayip oynamayacagi maç saatinde belli olacak. Ligde geride kalan 16 haftada 11 galibiyeti ve 5 maglubiyet bulunan Selçuklu Belediyesi 26 puanla ligde 5.sirada yer aliyor. Rakip Petkimspor ise ligde 3 galibiyet 13 maglubiyetle 17.sirada yer aliyor.