Anasayfa / Haberler / SELÇUKLU’DA YAZ SPOR OKULLARI BAŞLADI Monday, June 18, 2018

Selçuklu Belediyesi yaz spor okullarinda egitimler bugün itibariyle basladi. 11 binden fazla sporcunun egitim görecegi spor okullarinda, kayitlar kontenjanlar dolana kadar devam edecek

Türkiye’nin en büyük amatör spor kulübü olan Selçuklu Belediyespor her yil binlerce çocugu sporla bulusturuyor. Bu yilda aileler tarafindan büyük ilgi gören Spor Okullarinda Yüzme ve Cimnastik branslarinda kayitlar tamamen doldu. Selçuklu Belediyesi yaz spor okullarinda egitimler bugün itibariyle basladi. Ilk gün egitiminde binlerce çocuk aileleriyle birlikte ilk günün heyecanini yasadi. Yaz Spor Okullarinda 11 binden fazla sporcu 15 brans, 35 tesis ve 56 salonda 200 antrenör gözetiminde egitim görecek. 18 Haziran 2018 tarihi itibariyle egitimlere baslanan yaz spor okullari 2 Eylül 2018 tarihinde sona erecek.

15 BRANSTA EGITIM

Yüzme, tenis, basketbol, futbol, voleybol, hentbol, cimnastik, tekvando, wushu, kick-boks, judo, karate, güres, satranç, ve masa tenisi olmak üzere toplam 15 bransta egitim verilecek. Yüzme bransina kayit yaptiran sporcular haftada 2 gün, diger branslarda ise haftada 3 gün egitim verilecek. Servis imkani bulunan Yaz Spor Okullarinda sporcularimiz evinden alinarak tekrar evine güvenli bir sekilde teslim ediliyor.

E-KAYIT DÖNEMI

Selçuklu Belediyesi yaz spor okullarina kayitlar www.selcuklubelediyespor.com adresinden yapilabilecek. Kayitlarini basariyla tamamlayan velilerimiz kendilerine gelecek bilgilendirme mesajinin ardindan kiyafet ve kesin kayit için Selçuklu Belediyesi Uluslararasi Spor Salonu Spor Okullari Merkezine gelecek. Spor okullari ile ilgili 0 332 248 00 43 veya 0 332 248 03 06 nolu telefonlardan bilgi alinabilecegi belirtildi.