Anasayfa / Haberler / SELÇUKLU TAEKWONDO TAKIMINDAN 9 MADALYA Tuesday, October 30, 2018

Selçuklu Belediyespor Kulübü Taekwondo Takimi, Karaman’da düzenlenen ‘Iller Arasi Cumhuriyet Kupasi’ndan 9 madalya ile döndü

Selçuklu Belediyespor Kulübü Taekwondo Takimi, 27-28 Ekim tarihlerinde Karaman’da düzenlenen ‘Iller Arasi Cumhuriyet Kupasi’nda basarili sonuçlara imza atti. Minikler, Yildizlar ve Gençler kategorisinde toplam 11 sporcuyla mücadele eden Selçuklu Belediyespor Kulübü, 6 altin, 1 gümüs ve 2 bronz madalya alarak önemli bir basariya imza atti. Minikler kategorisinde mücadele eden 45 kg da Furkan Durmaz, 50 kg da Serra Yagmur Can altin madalyanin sahibi olurken, Sena Naz Lafçi 45 kg da bronz madalyanin sahibi oldu. Yildizlar kategorisinde ise Selimhan Turan 45 kg da, Gizem Nur Coskun ise 50 kg da altin madalya kazandi. Elif Sena Ülker ise 50 kg da bronz madalyanin sahibi oldu. Gençler kategorisinde mücadele eden Mehmet Akif Ulu 55 kg, Emre Fatih Mulazimoglu 63 kg da altin madalya kazanirken, Özgen Karabacak 51 kg da gümüs, Soner Biyik ise 63 kg da üçüncü olarak bronz madalyanin sahibi oldu. Selçuklu Belediyespor Kulübü Cumhuriyet Kupasini takim halinde ikinci olarak tamamladi.

ARMAGAN: GELECEK IÇIN UMUT VERDILER

Selçuklu Belediyespor Kulübü Basantrenörü Ali Armagan, Selçuklu Belediyespor Kulübü Taekwondo takiminin Cumhuriyet Kupasinda basarili sonuçlar alarak gelecek için umut verdigini belirtti. Armagan, “Karaman’da düzenlenen Cumhuriyet Kupasinda 11 sporcumuz mücadele etti ve 9 sporcumuz Minikler, Yildizlar ve Gençler kategorisinde madalyalar kazandi. Çocuklarimizin maç tecrübesi kazanmasi açisindan bu tür organizasyonlar son derece önemli. Sporcularimizin gelecek Sampiyonalarda da benzer sonuçlar alacagina ve kulübümüzü en iyi sekilde temsil edeceklerine inaniyorum” dedi.