Anasayfa / Haberler / TEKVANDO SPORCULARININ KEMER MUTLULUĞU 8 Ocak 2018 Pazartesi

Selçuklu Belediyesi Spor Okullari tekvando ögrencileri kemer terfi sinavinda ter döktü. 350’ye yakin sporcu yeni kemer almanin heyecanini yasadi.

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Spor Okullari tekvando bransi ögrencileri hafta sonu kemer terfi sinavi heyecani yasadi. 350’ye yakin sporcu kemer sinavi için tatemiye çikarken sporcularin aileleri de tribünde heyecana ortak oldu. Selçuklu Belediyesi uluslararasi Spor Salonunda gerçeklestirilen kemer terfi sinavinda yaklasik 350 sporcu, Kayhan Aytar, Ismail Hakki Mermer, Ali Yildiz, Ahmet Koç ve Ruhi Dogan’dan olusan juri  karsisinda bir üst kemere yükselebilmek için mücadele etti.

2018 yilinin ilk kemer sinav sonunda, sari kemere 150 sporcu, yesil kemere 80 sporcu, mavi kemere 30 sporcu, Mavi-Kirmizi kemere 15, kirmizi kemere 20, Kirmizi-Siyah kemere ise 20 sporcu terfi etti.

Selçuklu Belediyesi Tekvando Antrenörü Ali Armagan, Selçuklu Belediyesi Spor Kulübünün en basarili oldugu branslar arasinda yer alan tekvando da bu basariyi devam ettirmek için güçlü bir altyapiya sahip olmalari gerektigini söyledi. Basarili altyapinin spor okullarindan geçtiginin altini çizen Ali Armagan, spor okullarinda tekvandoya gösterilen ilgiden duydugu memnuniyeti dile getirdi. Selçuklu Belediye Baskani Ugur Ibrahim Altay’da kemer terfi sinavinda basari gösteren tüm sporculari ve ailelerini tebrik ederek basarilarinin devamini diledi.