Anasayfa / Haberler / ULUSLARARASI ŞAMPİYONA’DA CİHAT LİMAN’DAN ALTIN MADALYA Monday, July 9, 2018

Istanbul’da düzenlenen Uluslararasi Gençler Sampiyonlar Turnuvasi’nda Selçuklu Belediyespor Kulübü Milli sporcusu Cihat Liman Grekoromen stilde sampiyon oldu

03-07 Temmuz 2018 tarihleri arasinda Istanbul’da düzenlenen Uluslararasi Gençler Sampiyonlar Turnuvasi sona erdi. Italya’da düzenlenecek olan Avrupa Sampiyonasi için Millilerin son hazirlik kampi olarak görülen turnuvaya 13 ülkeden 400 sporcu katildi. Turnuva da Selçuklu Belediyespor Kulübünden toplamda dört sporcu Milli Takim için mücadele etti. Grekoromen stilde mücadele eden Selçuklu Belediyespor’lu Milli Güresçi Cihat Liman Turnuvada Sampiyon olarak altin madalyanin sahibi oldu. 55 kg da mücadele eden Cihat Liman ilk turda Ukraynali rakibini 10-0 maglup etti. Ikinci turda geçtigimiz yilin Dünya Sampiyonu olan Azerbaycanli rakibini 8-0 gibi rahat bir skorla maglup eden Liman, finalde Türk Güresçi Müslim Alinli’nin rakibi oldu. Çekismeli geçen final maçinda rakibini maglup etmeyi basaran Cihat Liman sampiyonluga ulasarak Altin madalyanin sahibi oldu.

ÖZKIS: ÖNEMLI BIR BASARI

Selçuklu Belediyespor Kulübü Güres Antrenörü Yavuz Özkis, Cihat Limanin önemli bir basariya imza attigini vurgulayarak, “Turnuvanin son günü gelen sampiyonluk bizi fazlasiyla sevindirdi. Çok zorlu üç rakiple karsilasan ve maglup ederek sampiyonluga ulasan sporcumuz gerçekten önemli bir basariya imza atti. Liman, Sikletinde Dünya’nin önde gelen sporcularini maglup etti. Milli Takimin Avrupa Sampiyonasi kadrosunda yer alirsa hedefimiz yine altin madalya olacak” Ifadelerini kullandi.