Anasayfa / Haberler / ZEYNEP CANKURT DÜNYA İKİNCİSİ OLDU Wednesday, June 20, 2018

Selçuklu Belediyespor Kulübü Kick Boks Sporcusu  Zeynep Cankurt, Milli Takimla katildigi Kick Boks Dünya Kupasinda ikinci olarak büyük bir basariya imza atti

Selçuklu Belediyespor Kulübü Kick Boks sporcusu Zeynep Cankurt  Italya’da düzenlenen Kick Boks Dünya Kupasi’ndan gümüs madalya ile dönerek büyük bir basariya imza atti. Dünya Kupasina toplamda 13 sporcu ile katilan Milli Takimimiz 2 altin, 1 gümüs ve 7 bronz madalya ile döndü. 65 kg point fighting kategorisinde mücadele eden Selçuklu Belediyespor Kulübü Milli Sporcusu Zeynep Cankurt, 1245 sporcunun katildigi Dünya Kupasinda ikinci olarak önemli bir basariya imza atti. Ilk turda Italyan rakibini maglup ederek ikinci tura yükselen Milli Sporcu ikinci turda bir baska Italyan rakibiyle karsilasti. Ikinci turda karsilastigi rakibini de rahat geçen Cankurt, finalde Ukraynali sporcunun rakibi oldu. Final karsilasmasinda da basarili bir performans gösteren Milli Sporcu Ukraynali rakibine maglup olunca gümüs madalyanin sahibi oldu.

MEVLÜT AKER: ZEYNEP BIZLERI GURURLANDIRDI

Selçuklu Belediyespor Kulübü Kick Boks Basantrenörü Mevlüt Aker, Zeynep Cankurt’un performansindan övgüyle bahsetti. Aker, “Zeynep ilk kez katildigi Milli takimda önemli bir basariya imza atti. Son dönemde her geçen gün üstüne koyan bir performansi vardi. Bunun karsiligini da önce Milli Takima ardindan Dünya Kupasinda gümüs madalya kazanarak aldi. Basarisiyla Kulübümüzü ve Ülkemizi gururlandirdi. Bir sonraki sampiyonada hedef kesinlikle altin madalya olacak. Bizlere her zaman destek olan Selçuklu Belediyesi’ne ve kulüp yönetimimize tesekkür ederim” ifadelerini kullandi.

Selçuklu Belediyespor Kulübü Baskani A.Ziya Yalçinkaya, Dünya Kupasindan gümüs madalya ile dönen Milli Sporcu Zeynep Cankurt’u tebrik ederek basarilarinin devamini diledi.