HOKEY SÜPER LİGİ’NDE SELÇUKLU BELEDİYESPOR FIRTINASI ESTİ

10 Aralık 2021 / Cuma

Selçuklu Belediyespor Kulübü Hokey Takımı, Amasya’da düzenlenen Erkekler Salon Hokeyi Süper Lig 1. Etap müsabakalarında gösterdiği başarılı performansla dikkat çekti

Türkiye Hokey Federasyonu tarafından 2-8 Aralık tarihleri arasında Amasya’da düzenlenen  Erkekler Salon Hokeyi Süper Lig 1. Etap Müsabakaları sona erdi. 11 Takımın yer aldığı Salon Hokeyi Süper Ligi’nde şehrimizi başarıyla temsil eden Selçuklu Belediyespor Kulübü Hokey Takımı, 10 maçta aldığı 9 galibiyetle 1.Etap müsabakalarını 27 puanla ikinci sırada tamamladı. Tek yenilgisini geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan Gaziantep Polis Gücü Takımına karşı alan temsilcimiz, diğer maçlarda ise rakiplerini farklı mağlup etmeyi başardı. Oynadığı 10 karşılaşmada 102 gol kaydeden ekibimiz, kalesinde ise 42 gol gördü. 1.Etap müsabakalarının ardından Selçuklu Belediyespor Kulübü Milli Sporcusu Furkan Ataş attığı 36 golle gol krallığında ilk sırada yer aldı. Temsilcimiz önümüzdeki aylarda düzenlenecek olan 2.Etap Müsabakalarında şampiyonluk mücadelesi verecek.

MİLLİ TAKIMA 2 OYUNCU

Erkekler Salon Hokeyi Süper Lig 1.Etap müsabakalarının ardından 9-19 Aralık tarihlerinde Gaziantep’te gerçekleşecek olan  Erkek A Milli Takım Hazırlık Kampına Selçuklu Belediyespor Kulübünden Abdülsamet Karadeniz ve Furkan Ataş’ta davet edildi.