SELÇUKLU BELEDİYESPOR’LU VESİLE’DEN TÜRKİYE KARATE ŞAMPİYONASI’NDA BRONZ MADALYA

07 Mayıs 2022 / Cumartesi

Selçuklu Belediyespor Kulübü Türkiye Şampiyonalarında madalyalar kazanmaya devam ediyor. Mavi-Beyazlı kulüp son olarak Sakarya’da düzenlenen Türkiye Ümit, Genç ve U21 Karate Şampiyonasından bronz madalya ile döndü. Selçuklu Belediyespor Kulübü sporcusu Vesile İlisulu Genç Bayanlar kategorisi 59 kg da birbirinden zorlu müsabakalar sonucunda üçüncülük elde ederek bronz madalyanın sahibi oldu. İlisulu aldığı bu derece Milli Takım seçmelerine katılma hakkı kazandı. Vesile İlisulu daha önce Ümitler kategorisinde de Türkiye ikincisi olarak gümüş madalya kazanmıştı.

GÜLDEREN: HEDEFİMİZ MİLLİ TAKIM

Selçuklu Belediyespor Kulübü Karate Takımı  Başantrenörü Tolga Gülderen, Türkiye Şampiyonasında üçüncülük elde eden Vesile’nin daha önemli başarılara imza atacağını söyledi. Gülderen, “ Vesile uzun zamandır birlikte çalıştığımız çok başarılı bir sporcu. Geçtiğimiz dönemlerde bir çok Türkiye derecesi elde etti. Son olarak Gencler kategorisinde Türkiye üçüncüsü olarak Milli Takım seçmelerine katılma hakkı kazandı. Sporcumuzun en büyük hedefi Milli Takıma girerek Uluslararası müsabakalarda madalya kazanmak. İnşallah bu hedefimizi gerçekleştireceğimize inanıyoruz. Bizlere her zaman destek veren Selçuklu Belediye Başkanımız Ahmet Pekyatırmacı ve Selçuklu Belediyespor Kulübü Yöneticelerimize çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.