TALHA BÜYÜKESER’DEN BRONZ MADALYA

14 Mart 2022 / Pazartesi

Selçuklu Belediyespor Kulübü Milli Sporcusu Talha Büyükeser, Türkiye Gençler Judo Şampiyonası’nda üçüncülük elde ederek bronz madalyanın sahibi oldu.

Türkiye Judo Federasyonu faaliyet programında yer alan Spor Toto Gençler Türkiye Şampiyonası 61 ilden 300 kadın ve 415 erkek sporcunun katılımıyla 11-13 Mart tarihleri arasında Ordu’da düzenlendi. Müsabakalarda şehrimizi ve kulübümüzü temsil eden Selçuklu Belediyespor Kulübü Milli Sporcusu Talha Büyükeser, 66 kg da Türkiye üçüncüsü olarak önemli bir başarıya imza attı. Şampiyonayı bronz madalya ile tamamlayan Talha Büyükeser bu sonuçla Yunanistan’da yapılacak olan Judo Avrupa Kupası müsabakalarında ülkemizi temsil edecek.

BAŞKAN PEKYATIRMACI’DAN TEBRİK

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Ordu’dan madalya ile dönen Milli Sporcu Talha Büyükeser’i tebrik etti. Başkan Pekyatırmacı, “Bir çok organizasyondan madalya ile dönen ve başarılarıyla bizleri gururlandıran Milli Sporcumuz Talha Büyükeser’i tebrik ediyor, Yunanistan’da düzenlenecek olan Avrupa Kupası müsabakalarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.