U18’DE ŞAMPİYON SELÇUKLU BELEDİYESPOR

25 Nisan 2022 / Pazartesi

Selçuklu Belediyespor Kulübü U18 Futbol Takımı, Konya şampiyonu olarak Türkiye Şampiyonasında şehrimizi temsil etme hakkı kazandı

Selçuklu Belediyespor Kulübü U18 Futbol Takımı, 2021-2022 sezonunda U18 liginde Konya şampiyonu olarak Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı elde etti. Play-Off grubunun son maçında Şehit Muharrem Samur Futbol sahasında oynanan mücadelede Beyşehir Gölspor’u
konuk eden Selçuklu Belediyespor Kulübü sahadan 12-0’lık skorla galip ayrılmayı başardı. Teknik Direktör Recep Alkan yönetiminde Play-Off A grubunda oynadığı iki müsabakadan da galibiyetle ayrılırken kalesinde gol görmedi. Rakip filelere iki maçta 16 gol bırakan Mavi-Beyazlılar, B grubunun şampiyonun Kasırgaspor ile birlikte Türkiye Şampiyonasında şehrimizi temsil etme hakkı kazandı. Müsabakaların ardından Selçuklu Belediyespor Kulübü U18 Takımına şampiyonluk kupasını Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Vekili Mehmet Günbaş takdim etti.

ALKAN: SPORCULARIMIZI TEBRİK EDİYORUM

Selçuklu Belediyespor Kulübü U18 Futbol Takımı Antrenörü Recep Alkan, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, “Sezon başından bu yana özveriyle mücadele eden sporcularımızı tebrik ediyorum. Çalışmalarımızın karşılığını sahada almak bizleri çok mutlu etti. İnşallah hedefimiz Türkiye Şampiyonasında da şehrimizi ve kulübümüzü en iyi şekilde temsil etmek. Bu konuda bizlere destek veren başta Selçuklu Belediye Başkanımız sayın Ahmet Pekyatırmacı başta olmak üzere kulüp Başkanımıza ve yönetecilerimize çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.