Anasayfa / Haberler / KIŞ SPOR OKULLARINDA KAYITLAR BAŞLIYOR 7 Eylül 2018 Cuma

Selçuklu Belediyesi kis spor okullarinda kayitlar 10 Eylül Pazartesi günü basliyor. On binlerce çocugun egitim aldigi Selçuklu Belediyesi Spor Okullarina kayitlar internet üzerinden yapilacak.

Selçuklu Belediyesi kis spor okullarinda kayitlar 10 Eylül Pazartesi günü basliyor. Her yil on birlerce çocugun spor yapmak için tercih ettigi Selçuklu Belediyesi spor okullarina kayitlar sadece internet üzerinden gerçeklestirilecek. Spor okulu çalismalari yaz ve kis olmak üzere iki sezondan olusan Selçuklu Belediyesi spor okullari kapsaminda 14 bransta hizmet verilecek. Çalismalar, ulusal standartlara uygun 35 tesiste toplam 56 salonda yürütülecek. Sporculara hijyenik sartlarda branslarinda profesyonel antrenörler esliginde egitim verilecek. Türkiye, Avrupa ve Dünya derecesi yapan sporcularin bir çogunu spor okullari bünyesinden yetistiren Selçuklu Belediyesi spor okullari yeni sampiyonlar yetistirmeye devam ediyor.

Geçtigimiz yaz döneminde yaklasik 15 bin sporcuya hizmet veren Spor Okullari, kis döneminde de on binlerce çocuga ev sahipligi yapacak. 10 Eylül tarihinde kayitlarin baslayacagi kis spor okullarinda dersler 6 Ekim Cumartesi günü baslayacak. Yaklasik 8 ay sürecek olan kis spor okullari 12 mayis 2019 tarihinde sona erecek.

Yüzme, tenis, basketbol, futbol, voleybol, cimnastik, tekvando, wushu, kick-boks, judo, karate, güres, satranç, ve masa tenisi olmak üzere toplam 14 bransta egitim verilecek.

Selçuklu Belediyesi yaz spor okullarina kayitlar sadece internet üzerinden www.selcuklubelediyespor.com adresinden yapilacak. Spor okullari ile ilgili 0 332 248 00 43 veya 0 332 248 03 06 nolu telefonlardan bilgi alinabilecegi belirtildi.