Anasayfa / Haberler / SELÇUKLU BELEDİYESPOR’DAN JUDO’DA 11 MADALYA Wednesday, July 4, 2018

Selçuklu Belediyespor Kulübü Judo Takimi, Minikler Judo Il Birinciligi müsabakalarinda basarili sonuçlar elde etti

Konya Judo Il temsilciligi tarafindan düzenlenen Minikler Judo Il Birinciligi müsabakalari tamamlandi. Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Judo Salonunda gerçeklesen müsabakalar büyük heyecana sahne oldu. Selçuklu Belediyespor Kulübü Judo takimi aldiklari basarili sonuçlarla dikkat çekti. 3 birincilik, 2 ikincilik ve 6 üçüncülük elde eden Selçuklu Belediyespor  toplamda 11 madalyanin sahibi oldu. Sporcular; Ridvan Kaya 26 kg, Can Tekin Disçi 30 kg, Ömer Efe Gülhan ise 60 kg da birinci olarak altin madalyanin sahibi oldu. Ramazan Karatas ve Mücahit Öz ise final maçinda maglup olarak ikincilik elde etti. Kaan Demir, Ibrahim Aydemir, Yusuf Akyildiz, Ibrahim Ethem Cengiz, Talha Bülbül ve Ali Efe ise turnuvada üçüncülük elde etti ve bronz madalyanin sahibi oldular. Judo Il Birinciligi müsabakalarinda derece elde eden sporcular Türkiye MiniklerJudo Sampiyonasinda Kulübümüzü ve Konya’yi temsil edecek.