SELÇUKLU BELEDİYESİ ORTAOKULLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI BAŞLIYOR

26 Mart 2024 / Salı

Selçuklu Belediyesi ve Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenecek olan Ortaokullar Arası Ödüllü Futbol Turnuvası’nın Nisan ve Mayıs ayları içerisinde gerçekleştirilmesi planlanmaktadır. Turnuvaya katılacak olan Okulların katılım formunu Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne 29 Mart Cuma Gününe kadar göndermeleri gerekmektedir.

• TAKIMLAR
Turnuvaya sadece Selçuklu ilçesinde bulunan Ortaokullar katılım sağlayabilecektir. Okul takımı kadrosu 1’i kaleci olmak üzere 8 Asıl Oyuncu, 5 yedek oyuncu ve +1 Öğretmen/İdareciden olmak üzere toplam 14 kişiden oluşacaktır.

ÖDÜLLER

1. Şampiyon Takıma Toplam  20.000 TL + Kupa + Madalya
  2. İkinci olan Takıma Toplam  15.000 TL + Kupa + Madalya
  3. Üçüncü olan Takıma Toplam  10.000 TL + Kupa + Madalya
  4. Dördüncü olan takıma Konyaspor Forması

ULAŞIM

Turnuvada mücadele edecek olan Okulların müsabaka için ulaşımları Selçuklu Belediyesi tarafından sağlanacaktır. Sporcular müsabaka öncesi okullarından servisle alınıp müsabaka bitiminde tekrar okullarına bırakılacaktır.

TESİS

Turnuva müsabakaları Selçuklu Belediyesi Sentetik Çim Saha’da oynanacaktır.